Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Перейти к полной версии этой страницы на форумах сайта Электрик: Практика студентов
Форумы сайта ЭЛЕКТРИК > Сварка, самодельные устройства для сварки > Промышленные сварочные устройства


Serg2008
Помогите пожалуста по таким вопросам дайте материал у кого есть
1.Стажування студентів в електроцеху в якості бригадира або майстра цеху по експлуатації електроустаткування ,бригада або майстра по ремонту електроустаткування

Права,та обовязки і відпоаідальність,бригадира або майстра з експлуатації електроустаткування,з ремонту і налагодженню електроустаткування.Ознайомлення з інструкціями бригадира чи майстра.Інструкції з техніки безпеки для осіб адміністративно-технічного персоналу,які керують роботами з експлуатації,ремонту та налагодження електроустаткування.Захисні засоби спеціалістів при роботі в електоустановках.Правила зберігання інвентарю.Інструкції з обслуговування електроустаткування.Порядок офоромлення документів.Приймання і здавання зміни.Ознайомлення з документаціею за яку відповідае майстер цеху.Порядок видачі нарядів,їх оформлення.Технічні і організаційні заходи,що забезпечують безпеку робіт в електроустановках.

2.Робота студентів на робочих місцях

Вивчення роботи електроустановок,кінематичних,технологічних та електричних схем.
технічна характеристика технологічного одладнання цеху,його технічні дані.Електропривод установок,вимоги до регулювання швидкості.Типи,марки,потужність,кількість обертів.Характеристика електричних двигунів.Схеми управління робочою машиною.Кінематичні,технологічні схеми (прикладаються до звіту).Апаратура управління та захисту.Характеристика методів управління (місцеве,дистанційне,автоматичне).
Особливості експлуатації та режими роботи електроустаткування.
Ознайомлення з плануванням чисельності електротехнічного персоналу цеху.
Види робіт, що виконуються за нарядом,за розпорядженням,в порядку поточної експлуатації.Огляди, технічне обслуговування поточний і капітальний ремонти.Характеристика,терміни види виконуваних робіт при оглядах і технічному обслуговуванні.Випробування електроустаткування.облік електричної енергії.
особливості ремонту електоустаткування.Графіки ППР.Ознайомлення з побудовою графіків ППР їх змістом.Порядок здачі електоустаткування в ремонт.Складання дефектної відомості.Правила оформлення нормативно-технічної документації на ремонтні роботи.порядок розбирання і збирання електричних машин і апаратів.ремонт окремих вузлів та деталей електричних машин і апаратів.
Випробування електроустаткування після ремонту.Прийняття в експлуатацію.

По любому предприятию если можно помогите пожалуста Все присилайте мне на емеил serg-serg07@mail.ru

3.Вивчення питань охорони праці, техніки безпеки та екології

4.Інструктажі з охорони праці.Ознайомлення з процесом охорони праці

Ознайомлення з порядком та обліком несщасних випадків на підприемстві. Гігіена праці та виробнича санітарія.Електробезпека при експлуатації електроустаткування. Екологія. Противопожежна безпека.

5.Індивідуальне завдання

Детальна розробка питань електроустаткування одніеї із технологічних машин зміст яких конкретизуеться і уточнюеться під час проходження практики,керівниками від навчального закладу і бази практики. Любую машину

основні питання призначення і будова технологічної машини, основні і допоміжні рухи кінематична схема.Вимоги до електроприводу основних і допоміжних рухів машини, регулювання швидкості, вибір типу електроприводу, режиму роботи електролдвигунів, вибір типу і потужності електродвигуна, схема управління електроприводом, система автоматизації. типові блокіровочні звязки в схемах вибір апаратів управління і захисту, розробка принципових і монтажних схем управління електроприводом.

6. Ознайомлення з роботою відділу головного енергетика ( електроцех, електролаболаторія, цех по ремонту електроустаткування)

Задачі енергетичного господарства підприемства, структура управління, облік і звітність. звязок з виробничим цехом, заходи по раціональному використанню електричної енергії. Облік втрат електричної енергії. Організація планово-попереджувальних ремонтів. Інструктажі і періодична перевірка знань електротехнічного персоналу.

6. Ознайомлення з роботою відділу головного енергетика ( електроцех, електролаболаторія, цех по ремонту електроустаткування)

Задачі енергетичного господарства підприемства, структура управління, облік і звітність. звязок з виробничим цехом, заходи по раціональному використанню електричної енергії. Облік втрат електричної енергії. Організація планово-попереджувальних ремонтів. Інструктажі і періодична перевірка знань електротехнічного персоналу.

7.Ознайомлення з схемою електропостачання підприемства і електроустаткування цеху

Задачі енергетичного господарства підприемства, структура, звязок з виробничими цехами. Організація поточної експлуатації електричного обладнання. Елетротехнічні служби цеху, його функції. Характеристика електроцеху, види і порядок проведення робіт. Заходи з енергозбереження. Характеристика вводів, систем АВР і АПВ, розташування складових частин систем електропостачання Технічні дані електричних апаратів і приладів.

8.Характеристика основного і допоміжного підрозділів підприемства,їх структура.
Вступний інструктаж, інструктаж на робочому місці.
Ознайомлення з технологічним процесом підприемства (цеху).
Система забезпечення підприемства паливно -енергетичними ресурсами.
Виробничі потужності.Технологічний процес, основне технологічне та енергетичне обладнання.
ВВ
Ну, рассмешили: стажировка студента в роли бригадира или мастера по эксплуатации или ремонту электрооборудования. Кто ж студенту такое позволит? Непонятно, для вступления в диплмный проект – слишком много вопросов. Пожалуй, Вам необходимо попасть на крупный завод (если они еще в Украине сохранились) и попросить должностные инструкции. А дальше – сочинение на заданную тему. Правда, они, скорее всего, будут на русском: кому нужно эту ерунду переводить? Впрочем, если Вы с Запада, то, скорее всего, будет на украинском. Правда, откуда на Западе крупные заводы? Разве, что во Львове?
с2н5он - некрасиво. А потом удивляетесь: почему украинцы русских не любят.
AlexPetrov
Serg2008, многие вопросы освещены в ПУЭ, ПТЭ, ПТБ, ПТЭЭП...

P.S. Если есть возможность, пишите по-русски, пож-ста.
Гость
Читайте выше перечисленные документы и всегда можите привязать их клюбому предприятию и на их основе сочинить свои, с учетом местных особенностей. Да из таких студентов вырастают "специалисты", а Электриков не хватает.
с2н5он
странно - почему мы должны заниматься в первую очередь переводом вопросов, а не ответами на них??
AlexPetrov
с2н5он, никто не обязывает. Дело добровольное.
ВВ
с2н5он, предполагаю, что ответ ждут от тех, для кого украинский - не проблема.
*_Garik_*
Спробуйте зайти в любий РЕМ, якщо є знайомі, то перексерити посадові інструкції майстрів, інженерів,
Цитата
А дальше – сочинение на заданную тему

До речі, коли ви були на стажуванні не пробували це все знайти...
Serg2008
Я сам из Чернигова бил на практике на Черниговском Автозаводе в цехе Укркардан весь уех со средини ноября отправили на свой счет пробивал взять хоть какуюто документацию в ответ то нету то незнают где то нам некогда вами студентами заниматся.Та еще етот економический кризис в стране.

Присилайте матерьял мне на почту serg-serg07@mail.ru
По пунктам № 2, № 1, № 5 № 6 № 8. Большое спаибо за вашу помощь.
Serg2008
Неужели нет желающих помочь присилайте до понедельника матерьял потомучто уже несчево делать отчет от практике нету матерьяла
сергей_абрамов
настоящий студент!! кто-бы сделал на халяву. а самому посмотреть на сайте в лом.
Смотриhttp://www.electrik.org/modules.php?op=modload&name=UpDownload&file=index
Удачи. школяр.
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
   Rambler's Top100      
Электрик © 2002-2008 Oleg Kuznetsov     
  Русская версия IP.Board © 2001-2024 IPS, Inc.