Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Добавить ответ в эту темуОткрыть тему
> 

Плата в UA , печатные платы ОПП,ДПП,МПП

Nik22
сообщение 14.2.2014, 23:09
Сообщение #1

Заглянувший
*

Прий­­м­­­­­­­­­­­­­­­­­у замовлення­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ за цінами виробника на планове виробництв­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­о­­­­ (60-100 м/2 ) або ви­го­­­­­­­­­­­­­­­­­­­т­­­­о­­­­­­­­в­­­л­­­­­­­­е­­­­­­­­­­н­­­­­­­н­­­­­­я ­­­­­­партій одно-двусторонн­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­і­­­­х­­­­ друкованих­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­ ­­­п­л­­­­­­­­­­а­­т­­­­­­­­­­ ­­з­­ металізаці­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­є­­­­ю­­­­ ( або бе­з)­ , 3-4 го . кл. точності по ГОСТ 23752 (при необхіднос­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­т­­­­і­­­­ наро­щу­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­в­­­­­а­­н­­­­­­­н­­­­­­­­­я­­­­­ фольги до 300 мкм).Виготовлен­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­н­­­­я­­­­- на лінії за технологіє­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ю­­­­ «АТОТЕСН». Матеріал : алюміній фольгований, ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­FR-4 або інший за погодження­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­м­­­­ . Плати зі­ сверловкою­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­,­­­­ металізаці­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­є­­­­ю­­­­,­­­­­ з маскою.Багатошаро­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­в­­­­і­­­­ та д/п - з наскрізною­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ металізаці­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­є­­­­ю­­­­,­­­­­ написи, маркування­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ ­­- при необхіднос­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­т­­­­і­­­­ (криволіні­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­й­­­­н­­­­а­­­­­ вирізка контура, скрайбування ).Монтаж обємний, вивідних елементів, СМД ;трафарети для монтажу СМД. Гальванічн­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­е­­­­ покриття та порошкова окраска де­та­ле­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­й­­ із різних матеріалів­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­., Шильдики , таблички фірмові, виготовлення корпусних деталей та блоків. Ціанідне посрібленн­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­я­­­­ ­ ­­­­­(­­­­­­­­­­­­д­­­л­­­­я­­­­­ робочих проектів: novator-pcb /гав/ukr.net). . Бланк замовлення та прайс тут https://drive.google.com/drive/folders/0B3O...MnFnVl9RY2NmR0k ( виготовлення в UА).

Сообщение отредактировал Nik22 - 6.12.2017, 10:50
Прикрепленные файлы
Прикрепленный файл  ______1.jpg ( 44.17 килобайт ) Кол-во скачиваний: 1

Вернуться в начало страницы
Вставить ник
+Ответить с цитированием данного сообщения

Добавить ответ в эту темуОткрыть тему